we zijn online!

Ook wij zijn online!

Soms wordt ons weleens verweten dat we wat traditioneel zijn. Maar wij zijn er stiekem best blij mee, want traditioneel staat wat ons betreft voor ambacht en kwaliteit. Wat we te bieden hebben, is een serieuze herenkapper met traditie - waar veeleisende klanten komen die er gewoon goed uit willen zien. Dat veel van onze klanten zakelijk actief zijn, zal dan wel toeval zijn.

Als we het doen, dan doen we het goed

Lange tijd hebben we getwijfeld of we wel online wilden gaan. Uiteindelijk hebben we het wel gedaan, maar daarbij zijn we niet over één nacht ijs gegaan. De nieuwe website is geschikt voor apparaten van smartphones tot laptops en brengt de uitstraling van onze herenkapper uitstekend over.

Je favoriete kapper online boeken

Het persoonlijke aspect is voor ons erg belangrijk. Online boeken is iets wat we daarom lange tijd tegengehouden hebben. Steeds meer klanten willen echter graag boeken op een moment dat het hen uitkomt. Dat kan natuurlijk ook op een zondagavond zijn. Vanaf nu is het daarom mogelijk om je favoriete kapper online te boeken. Als extra service ontvang je de dag ervoor een herinnering per e-mail. Je kan dus nooit meer zeggen dat je het bent vergeten ;-).

De uitvoering: Atlantis Creative

Het concept en de uitvoering van de website is verzorgd door Atlantis Creative, een proactief internetbureau op enkele honderden meters van onze kapperszaak. Zij zijn in staat geweest om het gevoel dat wij hebben over te brengen naar online. Naast de website hebben zij ook de online kalender en synchronisatie ervan met andere systemen uitgevoerd waardoor het bijhouden van de agenda een stuk makkelijker is geworden. Voor ons een grote stap, waarbij we blij zijn dat we een goede partner hebben gehad met de uitvoering ervan.